به گزارش رادیو سهام به نقل از فارس خبر ” پیشنهاد تقسیم ۸۰ درصدی سود نقدی در مجمع عمومی ” به شماره ۱۵۵۴۳۰ را بخوانید :
به گزارش خبرنگار اقتصادی این خبرگزاری، وحید صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) امروز در مجمع عمومی این شرکت بورسی با بیان اینکه در آیندهای نزدیک اینترنت اشیاء حرف اول را خواهد زد، گفت: رشد سود خالص شرکت ۱۵.۴ درصد بوده است.
وی افزود: برنامه افزایش سرمایه این شرکت از محل آورده نقدی و مطالبات حال (سررسید شده) شده در آینده نزدیک اعمال خواهد شد.
مدیرعامل همراه اول در مجمع عمومی این شرکت گفت: با توجه به برنامههای توسعهای، تقسیم ۸۰ درصدی سود نقدی از سوی هیات مدیره به مجمع عمومی پیشنهاد شده است.
بنابر این گزارش، هم اکنون قرائت گزارش حسابرسی و بازرس قانونی همزمان با پرسش و پاسخ هیات رئیسه در مجمع و با حضور سهامداران ادامه دارد.
خبر ” پیشنهاد تقسیم ۸۰ درصدی سود نقدی در مجمع عمومی “ در دسته اخبار بورس سایر خبرگزاری ها در رادیو سهام منتشر شده است . برای مشاهده اخبار بورس اختصاصی رادیو سهام کلیک کنید . همچنین اخبار بورس سایر خبرگزاری های بورسی را نیز می توانید در اینجا مطالعه کنید
خبر انتخاب شده برای شما
